Bine ati venit pe Seminte Profesionale

logo
0 0
Acasa Wishlist 0

Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Platforma SeminÈ›e-profesionale.ro, a apărut din dorinÈ›a de a le oferi agricultorilor din România produse È™i servicii de înaltă calitate, la preÈ›uri de distribuitori, pentru a oferi clienÈ›ilor noÈ™tri oportunitatea de dezvoltare È™i profitabilitate la cote maxime. 
De asemenea, pasiunea pentru domeniul agricol È™i horticol, au adus împreună experÈ›i care sunt pregătiÈ›i să îți ofere toate informaÈ›iile de care ai nevoie pentru ca tu, să obÈ›ii rezultate cât mai bune în agricultură. 

Misiunea companiei 

SeminÈ›e Profesionale.ro, are misiunea de a pune nevoile clienÈ›ilor pe primul loc È™i a le oferi produse È™i servicii concentrându-ne pe gama de produse, preÈ›, selecÈ›ie È™i servicii. 

Viziunea companiei 

Viziunea companiei noastre este crearea unui mediu prielnic È™i benefic pentru agricultorii din România, prin oferirea serviciilor È™i produselor noastre. 

Valorile companiei 
Calitate- echipa noastră își doreÈ™te să ofere cea mai mare calitate de pe piață atât din punct de vedere al produselor, cât È™i al serviciilor oferite 
ÃŽncredere- ne dorim să dezvoltăm parteneriate longevive È™i de încredere atât cu agricultorii din România cât È™i cu revânzătorii produselor din gama noastră 
Flexibilitate- vom oferi clienÈ›ilor noÈ™tri flexibilitate È™i oportunitatea de dezvoltare prin intermediul companiei noastre 
Dezvoltare- lucrăm constat atât la platformă cât și pentru a aduce produse noi și inovative pentru a le putea oferi clienților un proces simplu, clar și ofertant de la interacțiunea cu site-ul până la achiziția finală
Responsabilitate- acÈ›ionăm în mod responsabil È™i ne asumăm răspunderea acÈ›iunilor noastre, pentru a ne putea îmbunătății constant procesele È™i oferta 
Echipa Seminte-profesionale.ro este pregătită să fie alături de tine pentru soluÈ›ionarea oricărei necesități apare È™i de asemenea, pentru a crea parteneriate de succes, împreună! 

  • 20.000

    Clienti multumiti din toata tara
  • 2.000

    Vizitatori online zilnic (date aproximative)
  • 5.700

    Produse pe stoc (in continua crestere)

De ce sa alegi produsele noastre?

100% Produse Originale

Vindem o gama larga de produse originale pe care le achizitionam de la parteneri autorizati din toata tara. La noi gasesti garantia produselor originale.

Transport asigurat pana la usa ta

Datorita multiplelor contracte incheiate cu diverse firme de curierat, iti oferim un cost de transport avantajos pentru a livra produsele pana la usa ta.

Retur de 14 zile

Te-ai razgandit sau doresti sa schimbi produsele cumparate? Oferim un termen de 14 zile pentru a returna produsele achizitionate.

Ajutor instant de la operatori

Avem o echipa bine inchegata pentru a raspunde intrebarilor tale intr-un timp scurt. Echipa de suport te asteapta atat telefonic cat si pe chat pentru a te ajuta.

Newsletter

Aboneaza-te daca doresti sa fi primul informat despre noile campanii promotionale